Новини

Повернутися до переліку новин

Касаційне оскарження матиме місце у виключних випадках

15.01.2020 року парламентом було прийнято ініційований Президентом Закон України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адміністративного судочинства щодо удосконалення перегляду судових рішень в апеляційному та касаційному порядку», який передбачає «революційні» зміни у процесуальне законодавство. Зокрема, Закон запровадив систему допуску та фільтрів для касаційного оскарження, передбачивши, що касаційне оскарження матиме місце у виключних випадках. Найголовніша новація в тому, що фактично єдиною підставою для перегляду справи у Верховному Суді стає «висновок щодо застосування норми права, викладений у постанові Верховного Суду».

Таким чином, вже на етапі першої інстанції сторони та їх представники повинні знати та застосовувати «правові позиції» Верховного Суду, сформовані як в адміністративному, так і в господарському провадженнях.\

У світлі останніх новин, можливість отримати актуальну судову практику стає ще ціннішою і буде надана 21 лютого 2020 року. Під час тренінгу «ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ та ДЕРЖАВНИЙ КОНТРОЛЬ у фокусі ВЕРХОВНОГО СУДУ» Ви отримаєте основну нормативну базу у сфері природокористування, судову практику, висновки Верховного Суду більше ніж у 50 справах, практичні поради та відповіді на дискусійні питання.

Встигніть зареєструватися!

Всі учасники тренінгу отримують у подарунок посібник «СУДОВА ПРАКТИКА В ЕКОЛОГІЧНИХ СПОРАХ: ВАШЕ ДЖЕРЕЛО ПРАВА» та один примірник «ECOBUSINESS. Екологія підприємства».


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!