Новини

Повернутися до переліку новин

Стипендія за дослідження парникових газів для українських аспірантів від новозеландського університету

Національний інститут водних та атмосферних досліджень (NIWA) у Новій Зеландії пропонує стипендію аспірантам з вимірювання та моделювання парникових газів у рамках проекту CarbonWatchNZ.

Студентський проект включатиме допомогу з однією або декількома новоствореними станціями спостереження за парниковим газом на місці, аналіз даних парникових газів зі встановлених станцій та тлумачення вимірювань за допомогою моделювання. Отримувати знання студенти будуть на базі Національного інституту водних та атмосферних досліджень у Веллінгтоні та отримають нагоду вступити до університету Вікторії у Веллінгтоні. Навчання здійснюватиметься під керівництвом Сари Мікалофф Флетчер (NIWA) та Джеймса Ренвіка (Університет Вікторії з Веллінгтона), а база NIWA розташована в Греті Пойнт, Веллінгтон, Нова Зеландія. Студенти стануть частиною яскравої, багатопрофільної дисципліни.

Дослідницька група, яка працює з вимірюваннями атмосфери, моделюванням атмосфери, наземним моделюванням та вимірюваннями потокової башти CarbonWatchNZ, підтримує мету Нової Зеландії бути нейтральними до вуглецю до 2050 року, надаючи інформацію урядам, землевпорядникам, партнерам Маорі та іншим, що займаються скороченням викидів. Студенти, зацікавлені у роботі з розробниками політики або науковою комунікацією, знайдуть можливості для цього проекту.

Потенційні кандидати повинні мати досвід роботи з хімії, фізики, науки про Землю або суміжні дисципліни, мати здатність до вимірювань, обробки даних, володіти однією або декількома науковими мовами програмування та мати право на прийняття до кандидата університету Вікторії з Веллінгтона Ph.D. Це програма, що вимагає ступінь магістра або еквівалентного ступеня. Буде надана гідна стипендія. Реєстрація розпочнеться на початку 2020 року і триватиме півроку. Ми приймаємо заявки до 30 листопада 2019 року. До заявок потрібно долучити  супровідний лист, резюме та докази відповідності до докторантури університету Вікторії з Веллінгтона.

Будь ласка, надсилайте запитання та заяви до доктора Сари Мікалофф Флетчер (Sara.Mikaloff-fletcher@niwa.co.nz).

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!