Новини

Повернутися до переліку новин

Свинарське господарство в Україні: найкращі практики екологізації від «Ґудвеллі Україна»

ТзОВ «Ґудвеллі Україна», що входить до групи «Ґудвеллі» — це сільськогосподарська компанія з п’ятнадцятирічним досвідом сталого розвитку і функціонування на теренах України. Також, це перше свинарське господарство в країні, сертифіковане Global G.A.P. (Good Agricultural Practice). Підприємство бере участь у проєкті «ЕКОтрансформація».

Нещодавно команда ECOBUSINESS поспілкувалася з екологами «Ґудвеллі Україна» щодо внеску підприємства в екологізацію виробництва. Oksana Lashta, Environment engineer розповіла:


Стимулом до сертифікування стали кілька його переваг, зокрема:

  • досягнення найкращих стандартів виробництва. Дотримуючись вимог Global G.A.P., господарство зможе пройти будь-яку перевірку за іншими світовими програмами сертифікації;
  • сертифікат є підтвердженням прозорості виробництва. У такому випадку  споживачі та партнери впевненні у якості виробленої продукції;
  • необхідність відповідати низці вимог мотивує до впровадження необхідних змін.

Екологічна політика ТзОВ «ҐудвелліУкраїна»  це комплекс заходів, спрямованих на охорону навколишнього середовища, збереження і відновлення природних ресурсів, запровадження безвідходних і маловідходних, екологічно чистих технологій, розвитку природоохоронної освіти і виховання, правова охорона екологічних систем з метою забезпечення оптимальних умов природокористування. 

ТзОВ «Ґудвеллі Україна» визнає, що екологічний менеджмент є одним з наших найважливіших корпоративних обов'язків, і що ми будемо відповідальними захисниками навколишнього середовища, щоб інтегрувати цю відповідальність в усі аспекти нашого бізнесу.

Ми включимо принципи і практику збереження природних ресурсів та зниження рівня забруднення, як невід’ємний елемент управління, корпоративної культури та відносин з громадами шляхом використання системи управління екологічними питаннями. 

Тому, ми приймаємо відповідальність за охорону навколишнього середовища, дотримання законів, правил та стандартів діяльності та інших відповідних юридичних вимог, внутрішніх і зовнішніх нормативних актів, міжнародних екологічних норм і зобов'язуємося постійно вдосконалюватися у таких питаннях. 

Відповідно до стратегічних цілей компанії, ми  регулярно аналізуємо вплив на навколишнє середовище, інформуємо про це відповідні інспекції , державні  органи та громадськість через засоби масової інформації, а також виконуємо  свої обов'язки відповідно до загальних правил відповідного законодавства і отриманих екологічних дозволів.  

Починаючи з 2018 року ми активно працюємо з глобальними цілями сталого розвитку, а саме з:

  • №2 вирішення проблеми голоду
  • №12 відповідальне споживання
  • №13 захист планети
  • №17 співпраця заради досягнення цілей

Описание: Результат пошуку зображень за запитом 'глобальні цілі'

Компанія розпочала активну діяльність на зменшення викидів СО2 в навколишнє середовище. Зокрема на нашому підприємстві  впроваджують нову систему обігріву ферм, а саме: отримання теплової енергії від органічного  добрива.

Протягом усього часу існування компанія дотримується всіх вимог екологічного законодавства України, чітко налагоджена система моніторингу стану навколишнього середовища.

Велику увагу ТзОВ «Ґудвеллі Україна» надає екологічній освіті.

Також, компанія проводить різноманітні екологічні акції, тренінги та навчання як для своїх працівників, так і для мешканців навколишніх населених пунктів, а особливо школярів.

Запроваджено масштабний проект по сортуванні сміття Zero Waste, який працює не тільки внутрішньо на підприємстві, а й спрямований на сортування відходів у громадах.

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!