Новини

Повернутися до переліку новин

ТОП 5 куточків України, де можна відпочити влітку

Вже скоро починається сезон відпусток, а більшість з нас ще не визначилися, де можна відпочити. Найкращий відпочинок влітку — це відпочинок біля водойм, де можна і скупатися в прохолодній водичці і позасмагати на березі на теплому піску.

Пропонуємо топ 5 цікавих місць, де можна якісно і не дорого відпочити в літній період.

Морський відпочинок в прибережній зоні міста Одеса. Серед курортних міст рейтингами користуютьс: Білгород-Дністровський, Лебедівка, Кароліно-Бугаз, Затока, Ільїчівськ та інші.

1. Відпочинок в прибережній зоні Одеси абсолютно різноманітний — інфраструктура готелів і баз відпочинку дає змогу забезпечити відпочинок на будь-який смак і розмір гаманця. Приблизні ціни економ-класу на відпочинок у приватному секторі в 2015 році починалися від 70 грн за особу на добу. Середня вартість відпочинку з харчуванням і кращими умовами складала близько 300 грн. за особу. Очікуємо, що цього сезону ціни зростати не будуть.

2. Відпочинок в Миколаївській області. Серед міст –  Коблево, Очаків, Рибаківка. Цінова політика схожа до тієї, що і в Одеській області. Миколаївська область має менший потік туристів, ніж Одеса, однак нічим не гірші умови для відпочинку. Чисте море, піщані пляжі, розвинута інфраструктура — все це приваблює нових любителів морського відпочинку.

3. Азовське море. Серед відомих міст для відпочинку — Бердянськ. Не дивлячись на те, що зовсім неподалік триває воєнний конфлікт, минулого року в Бердянську відпочивало багато туристів. Очікується, що приплив туристів не зменшиться і цього сезону. Ціни на відпочинок в 2015 році стартували від 80 грн за особу на добу.

4. Шацькі озера. Перлина Волинської області та найбільш популярне озеро — Світязь, яке є найбільшою прісною водоймою в Україні. Світязь приваблює туристів не лише пляжним відпочинком, там неймовірна природа, чисте повітря, казкова флора та фауна — це один із природних заповідників України.
Ціни в минулому 2015 році стартували від 50 грн на добу з людини за відпочинок в приватному секторі і закінчувалися на позначці 1500—2000 грн з людини на добу за елітний відпочинок.

5. Озеро Синевир. Воно розташоване на висоті майже кілометра над рівнем моря в Карпатах. Звісно ж, воно не є еталоном для пляжного відпочинку, адже купатися в ньому суворо заборонено, але тут можна відпочити душею, насолоджуючись неймовірними пейзажами та свіжим повітрям лісів.

Джерело: Grafa

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!