Статті

Повернутися до переліку cтатей
Поводженння з відходами

Небезпечні будівельні відходи у громадських будівлях

Протягом останніх років увага до питань управління енергоресурсами, сталого розвитку та екологічної обізнаності значно зростає серед широкої громадськості. 

Загальновідомо, що впровадження енергоефективності, як ключового фактору економії енергії та витрат, є одним з найбільш важливих аспектів, що вимагає особливої уваги як державного, так і приватного секторів, щоб забезпечити досягнення цілей сталого розвитку та зменшити негативний вплив на навколишнє середовище та здоров'я людей. Україна не є винятком, і наслідувала приклади європейських країн, сприяючи реалізації проєктів енергоефективності у громадських будівлях та секторі інфраструктурі.

Незважаючи на те, що впровадження проєктів з енергоефективності націлене на зменшення негативного впливу на довкілля, при проведенні робіт з реновації слід враховувати певні питання, які пов’язані із взаємодією з небезпечними будівельними матеріалами. 

При неналежному поводженні такі матеріали можуть стати об'єктом небезпечного надмірного розповсюдження і в результаті чинити загрозу працівникам та мешканцям. Дуже важливо забезпечити, щоб впровадження проєктів з енергоефективності не мало додаткових небажаних наслідків, які натомість можуть погіршити умови перебування всередині будівель.

...
Читати повністю

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!