Новини

Повернутися до переліку новин

24 серпня – День незалежності України! День незламної і вільної країни!

Щиро вітаємо з головним святом нашої держави – Днем Незалежності України! Держава із сильним духом, величезним потенціалом та надзвичайно талановитими, волелюбними людьми. Упродовж багатьох століть українці мріяли мати свою державу та боролися за неї. І сьогодні для нас – це реальність.

Сьогодні – ми вільний народ незалежної України!

Як багато стоїть за цими словами сьогодні. На 182-й день повномасштабної війни. Скільки в цих словах символів і сенсів, подвигів і втрат, радості й болю. А головне – скільки в них правди. Правди про наше сьогодення, з якою неможливо сперечатися, бо неможливо не бачити й не визнавати. Ми вільний народ незалежної України. Після шести місяців, коли нас намагаються знищити, ми вільний народ незалежної України. І це правда про наше майбутнє. Вільний народ незалежної України.

За ці шість місяців ми змінили історію, змінили світ і змінилися самі. Український народ і його мужність надихнули весь світ.

Хтось казав: Європа більше не гравець. Слабка, роз’єднана, пасивна, сонна. Україна збадьорила весь континент. Європа виходить на площі. Європа запроваджує жорсткі санкції. Європа одноголосно визнає: Україна – майбутній член Євросоюзу.

Сьогодні люди диктують владі тренди й правила поведінки. Бути байдужим, неактивним, повільним соромно. Бути нерішучим і занадто обережним – соромно. Говорити мляво, розмито й занадто дипломатично – соромно. І сьогодні ми чуємо від лідерів світу й від звичайних громадян: ми будемо з вами до кінця, до вашої перемоги.

Ми зустрічаємо цей день у різних обставинах, умовах і навіть у різних часових поясах, але з єдиною метою – збереження незалежності та перемога України! Найважливіші завдання нашої держави – посилення енергетичної незалежності та забезпечення зеленої стійкої повоєнної відбудови.

З Днем Незалежності, Україно!

Слава Україні!

Слава Героям!

Встояти самим, допомагати ЗСУ, громадам, відновлювати зруйновані потужності, водночас готуватись до євроінтеграції, адаптуватись до змін клімату і дбати в усіх цих надскладних умовах про довкілля, про раціональне використання дефіцитних ресурсів – це все випало на долю великих і малих підприємств у 2022 році.

Як формують екосистему партнерства та взаємодії у 2022 році, виживають самі і допомагають державі, громадам, економіці виборювати незалежність українські та міжнародні компанії, – у спеціальному проекті «Leaders in ESG-2022. Україна: бізнес під час війни»

Ми прагнемо зберегти для майбутнього історію становлення економіки нового покоління –  стійкої і інноваційної, здобутої через трагедію і війну.

Саме в трагічні для України часи стійкість економічного фронту є надзвичайно важливим чинником незалежності і майбутнього держави! Тому цьогоріч було прийнято рішення створити проект, що

  • З одного боку збере і збереже найкращі приклади об’єднання зусиль бізнесу і громад.
  • З іншого – мотивує до активних дій всіх тих, хто може збільшити свій внесок в загальну перемогу 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!