Новини

Повернутися до переліку новин

Актуальні зміни в природоохоронному законодавстві

Завершується реєстрація на практичний семінар: Актуальні зміни в природоохоронному законодавстві України. Закон України «Про оцінку впливу на довкілля», що відбудеться у м. Києві 18 грудня за ініціативи редакції журналу «Екологія підприємства».

Організатор – National Education Center MEDIA-PRO повідомляє, що кількість місць обмежено в зв’язку з актуальністю запитання.

Серед запитань, які турбують практиків:

  1. Який покроковий алгоритм дій підприємства в межах ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля»
  2. Які критерії деталізації інформації у звіті?
  3. Який вид  рішення про провадження  планованої діяльності мається на увазі (чи відносяться сюди документи дозвільного характеру, н-д дозвіл на викиди, дозвіл на спецводокористування, дозвіл на користування надрами)?
  4. Які критерії, методики  оцінювання інтенсивності і складності, ймовірності, очікуваного початку, тривалості, частоти і невідворотності впливу (включаючи прямий і будь-який опосередкований побічний, кумулятивний, транскордонний, короткостроковий, середньостроковий та довгостроковий, постійний і тимчасовий, позитивний і негативний вплив)
  5. Чи існують затверджені на рівні нормативних актів методи прогнозування, що можуть використовуватися для оцінки впливів на довкілля?
  6. Які методи є допустимими?
  7. Які критерії деталізації  визначення усіх труднощів (технічних недоліків, відсутності достатніх технічних засобів або знань), виявлених у процесі підготовки звіту з оцінки впливу на довкілля та яка їх роль у прийнятті висновку? Та ін.

У програмі семінару:

  • Аналіз Закону України «Про оцінку впливу на довкілля»: найважливіші зміни, дії керівників та спеціалістів-екологів.
  • Аналіз ризиків та наслідків  для суб’єктів господарювання, пов’язаних із  запровадженням Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».
  • Заходи, які можуть бути застосовані до суб’єктів господарювання під час здійснення державного нагляду (контролю) щодо дотримання вимог  Закону України «Про оцінку впливу на довкілля». Поведінка суб’єктів господарювання під час перевірки. Розгляд реальних ситуацій, що можуть виникнути під час перевірок.

Всі учасники можуть надсилати свої запитання до організаторів, щоб отримати найбільш вичерпну інформацію щодо питань, які виникають.

Детальніше


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!