Новини

Повернутися до переліку новин

Андрій Мохник зустрівся з віце-президентом із розвідки і видобутку компанії «Шелл» в Україні Грехемом Тайлі

21 березня 2014 року в приміщенні Мінприроди відбулася зустріч Міністра екології та природних ресурсів України Андрія Мохника та віце-президента з розвідки і видобутку компанії «Шелл» в Україні, головою компаній «Шелл» в Україні Грехемом Тайлі.

Під час зустрічі відбулось обговорення актуальних питань розвитку енергетичного сектора України, технологічної безпеки, захисту навколишнього середовища, а також найближчі плани з удосконалення законодавчого регулювання галузі розвідки та видобування вуглеводнів, особливо нетрадиційних.

«Є певні побоювання громадськості щодо можливих екологічних наслідків розробки нетрадиційних вуглеводнів в Україні. Питання в першу чергу виникають через непоінформованість людей з приводу цілої низки законів, що чітко регулюють цю діяльність. Зараз дуже гостро стоїть питання донесення цієї інформації до громади, бо в іншому разі виникає багато непорозумінь, які зрештою можуть негативно відбитися на співпраці між Україною та інвесторами», – наголосив Андрій Мохник.

«Однією з актуальних тем залишається необхідність затвердження нових правил розробки нафтогазових родовищ та здійснення коштом інвесторів моніторингу стану навколишнього середовища на території проведення робіт. Так громадськість може оперативно відстежувати стан  води та повітря в процесі діяльності інвесторів. Це допоможе громаді переконатися в тому, що розвідка й видобуток вуглеводнів можливі в екологічно відповідальний спосіб», – зазначив представник компанії «Шелл».

Очільник Міністерства екології та природних ресурсів України запевнив іноземних партнерів, що угоди, які було укладено від імені нашої держави, залишаються чинними і Україна буде виконувати взяті на себе зобов’язання.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!