Новини

Повернутися до переліку новин

Екологічна акція по збору відпрацьованих батарейок під назвою «Країна Мрій – чиста Країна»

В рамках фестивалю «Країна Мрій» на Співочому полі вперше відбулася екологічна акція по збору відпрацьованих батарейок під назвою «Країна Мрій – чиста Країна», організатором якої став проект «Зелена Україна» Міністерства екології та природних ресурсів України.
До акції долучилася компанія «Хонда Україна», яка надала спеціально виготовлені пластикові контейнери для збору відпрацьованих батарейок, а також обслуговуючий персонал. До речі, у всіх дилерських салонах Honda до 15 серпня також встановлені аналогічні контейнери.
На території фестивалю було розташовано дві точки з контейнерами, де можна було здати батарейки. Одна з точок розміщувалась біля входу на Співоче поле , тобто батарейки змогли здати й ті люди , хто не планував відвідувати подію чи не мав можливості купити квиток.
Кожному відвідувачу було вручено флаєр про шкідливий вплив батарейок на довкілля та про терміни розпаду різних видів відходів. В ході акції було зібрано 3 кілограми відпрацьованих батарейок. Весь зібраний матеріал передано для утилізації на спеціалізований завод по переробці відпрацьованих батарейок - ДП "Аргентум" у м. Львові.
Організатори проекту «Зелена Україна» Міністерства екології та природних ресурсів вдячні всім людям, які принесли відпрацьовані батарейки на фестиваль та  проявили небайдужість і розуміння, що охорона довкілля – це завдання кожного із нас.

 Прес-служба Мінприроди

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!