Новини

Повернутися до переліку новин

Фокус на критичне мислення! Курс підвищення кваліфікації «Екологічне право. Екологічна безпека-2019»

Фокус на критичне мислення, вирішення завдань та ефективне прийняття рішень — ці та інші навички здобувають слухачі дистанційного курсу «Екологічне право. Екологічна безпека. Вищий рівень» від ECOBUSINESS GROUP, набір на який триває!

Ми впевнені, що екологічна освіта є життєво важливою для підвищення суспільної екологічної свідомості та відіграє провідну роль у підвищенні кваліфікації кожного фахівця.

Дистанційний курс підвищення кваліфікації «Екологічне право. Екологічна безпека. Вищий рівень», спрямований на поглиблення розуміння слухачами процесів, пов’язаних із захистом довкілля, вирішенням екологічних проблем, діяльністю у сфері охорони довкілля, запровадженням принципів збалансованого використання природних ресурсів.

Протягом курсу в кожного слухача є можливість отримувати консультативну підтримку, ефективно реалізовувати зворотній зв’язок з експертом. Перелік деяких поширених питань, що ставлять учасники, наведено нижче.

  • Чи необхідно проводити виробничий контроль обладнання, яке не експлуатується?
  • Чи можна використовувати небезпечні відходи 2-го класу (відпрацьовані мастила) для власних потреб (змащення механізмів) чи реалізовувати ФОП (без ліцензії) для використання?
  • Чи потрібно на металургійні печі робити паспорт місця видалення відходів?
  • У нас в інвентаризації зазначені джерела утворення викидів. По факту це стенди з випробувань двигунів, які працюють у приміщенні 1–2 рази на рік. Ми можемо виміряти параметри лише на вході в вентиляторну установку. На них розроблені навіть паспорти ГОУ. Чи маємо ми в паспорті зазначати розрахунком викиди в атмосферне повітря за ефективністю установки, чи все ж таки ці установки не вважаються джерелом викидів та ін.

Ми визнаємо необхідність постійного поповнення екологічних знань і прагнемо надавати Вам НОВІ знання. Ми враховуємо побажання слухачів, які були з нами протягом першого півріччя 2019 року та додаємо до курсу листи, роз’яснення органів державної влади щодо окремих питань використання природних ресурсів, рішення судових інстанцій, розширюємо перелік шаблонів і форм документів та для наступного набору слухачів додаємо модуль «Порядок та особливості проходження процедури оцінки впливу на довкілля».


Курс має 7 модулів, які охоплюють загальні основи екологічного права та окремі аспекти правового регулювання природокористування. Зокрема:
1. Проблеми охорони атмосферного повітря
2. Охорона і раціональне використання вод та відтворення водних ресурсів
3. Використання та охорона земель
4. Поводження з відходами
5. Використання і охорона надр
6. Оцінка впливу на довкілля
7. Екологічний контроль та нагляд


Теми модулів організатори обрали з урахуванням обмежених часових, людських ресурсів, їхньої важливості та актуальності на сьогодні.

Матеріальне забезпечення модулів здійснюється експертами-правниками та екологами із практичним та педагогічним досвідом викладання та застосування екологічного права, участі в установах та органах, що реалізують політику у сфері захисту довкілля.

Курс підвищення кваліфікації з екологічного права є інноваційним, що заснований на сучасних підходах та досвіді експертів-викладачів.

Організатори курсу журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» та департамент конференцій ECOBUSINESS GROUP вдячні Вам за довіру та партнерство! Сподіваємося і надалі бути вашими надійними орієнтирами у сфері природоохоронної діяльності. Ми раді підтримати вас і надалі у будь-яких питаннях, що виникають на вашому професійному шляху.

У сучасному світі якість ведення бізнесу нерозривно пов'язана зі ступенем якості юридичного супроводу, адже в кожному питанні керівнику необхідно оцінювати ризики, і щоб їх уникнути або звести до мінімуму, потрібно зважати на всі тонкощі застосування норм чинного законодавства.

Тому якісні знання — запорука успіху! А дистанційна форма навчання надає ще одну перевагу — значну економію коштів на відрядження!

Курс проводиться за сприяння Professional Association of Ecologists of Ukraine (Професійної асоціації екологів України).


З питань співпраці:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!