Новини

Повернутися до переліку новин

Форум Invest and Trade in Ukraine’ 18 відбувся на початку березня в Нью-Йорку та Маямі

5-9 березня 2018 року компанія A7 GROUP провела четвертий унікальний форум “Invest and Trade in Ukraine’ 18” у Нью-Йорку, а також перший Форум між українськими та американськими компаніями в Маямі.

Ці два заходи стали частинками Трансатлантичного туру, під час якого відбулися дискусії між міжнародними інвесторами та представниками державних структур з акцентом на інвестиційні та торговельні можливості в Україні і США.

Серед провідних спікерів Форумів “Invest & Trade in Ukraine'18, Transatlantic” можна виокремити: Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, Віце-президента WWEA Андрія Конеченкова, засновника та президента A7 GROUP Марію Барабаш та інші.

Зокрема, Марія Барабаш під час туру зазначила: «Ми проводимо такі конференції вже четвертий раз в Нью-Йорку, і ми бачимо різницю. Ми ростемо, українська економіка зростає. Ми тут, і я думаю, що у нас є найкращі представники для просування України. З нами Мирослава з Вашингтону, яка представляє Україну у ЗМІ, у нас є Володимир, наш представник у інфраструктурі, з нами Ігор як поштовий логістичний представник».

Організатори заходу та партнери:

організатор - A7 CONFERENCES, співорганізатор - Dentons, партнер Відновлюваної ЕнергетикиTokmak Solar Energy, інвестиційний Партнер - A7 CAPITAL, інвестиційний партнер СШАCrelia Capital, офіційний перевізник - Turkish Airlines, партнер ділових подорожей - AirLife. Поштово-логістичний партнерUKRPOSHTA. Генеральний інформаційний партнер - РБК Україна, Генеральний Агро Медіа партнер - Українська Асоціація Агробізнесу, міжнародний бізнес медіа-партнер – Ukrainian Business Journal, ексклюзивний бізнес-медіа партнер – газета “Бізнес”, кар'єрний партнер - HeadHunter Україна. Медіа-партнери - Proman, EcoTown, Global Ukraine News, журнал Terminal, Platforma, 1NEWS TV, StockWorld, Community.

Більш детальна інформація про захід та ще більше фотографій є на сайті: a7conf.com/atlantic18

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!