Новини

Повернутися до переліку новин

Голова Держгеонадр України Дмитро Кащук зустрівся з представниками Американської торгівельної палати в Україні та провідних іноземних компаній

5 червня 2014 року, відбулась зустріч представників Державної служби геології та надр України з Віце-президентом Американської торгівельної палати в Україні Тарасом Качкою, співголовою Комітету з питань енергетики Американської Торгівельної Палати в Україні, радником з регуляторних питань ТОВ «Шелл Юкрейн Експлорейшн енд Продакшн І» Олегом Крикавським  та представниками провідних іноземних компаній, що працюють на українському ринку.

Олег Крикавський зазначив, що у формуванні державної політики мають враховуватися позиції компаній та громадськості, і лише діалог усіх зацікавлених сторін створить найкращі умови для ефективного просування та втілення реформ, зокрема і в сфері надрокористування.

Під час зустрічі було обговорено проблеми зарегульованості законодавчої бази України в сфері видобутку газу з якими стикаються надрокористувачі. Представники компаній висловили свої пропозиції щодо внесення змін до Кодексу України «Про надра», постанови Кабінету Міністрів України від 13.06.1995 № 423 «Про затвердження Положення про порядок розпорядження геологічною інформацією».

Крім того, присутні висловили свої думки з приводу положень деяких проектів нормативно-правових актів та запропонували об’єднати зусилля для досягнення компромісу між інтересами держави, потребами економіки та ефективної роботи компаній-надрокористувачів. 

Голова Державної служби геології та надр України Дмитро Кащук підтримав ініціативу проведення спільних зустрічей для обговорення актуальних проблем і ефективного їх розв’язання, а також висловив сподівання на конструктивний діалог задля досягнення головної цілі роботи органу – реформування геологічної галузі, спрямованої на раціональне та ефективне використання надр нашої країни. 

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!