Новини

Повернутися до переліку новин

Команда ECOBUSINESS вітає з Днем Незалежності України!

Щиро вітаємо з головним святом нашої держави – Днем Незалежності України! Цього дня, 28 років тому, відродилася Україна – демократична, вільна та незламна. Держава із сильним духом, величезним потенціалом та надзвичайно талановитими, волелюбними людьми.

Упродовж багатьох століть українці мріяли мати свою державу та боролися за неї. І сьогодні для нас – це реальність. Разом з тим, цей день – привід для кожного із нас замислитися, наскільки Україна є справді незалежною та яким чином кожен із нас може долучитися до її розвитку. Щодня ми робимо свій особистий внесок у становлення України – в сім’ї, на роботі, в громадському житті. Адже це справа кожного з нас – формувати свої дії і стиль життя згідно з законами, які сповідує держава, виховувати почуття відповідальності та поваги до своєї землі, історії, мови та культури, піклуватися про чисте довкілля в Україні. Одне з найважливіших завдань нашої держави – посилення енергетичної незалежності та розвиток відновлюваної енергетики, що стало для України питанням національної безпеки.

Дню Незалежності України був присвячений челендж-виклик "ЕКОлідери: разом до спільних вершин", який ініціювала напередодні цього свята команда ECOBUSINESS, за підтримки Професійної асоціації екологів України. Сходження еколідерів на топ-вершину Карпат – гору Говерлу – було покликане привернути увагу громадськості до екологічних проблем, завдань сталого розвитку, альтернативної енергетики в Україні, а також показати, що бізнес, держава, наука і суспільство готові об’єднувати зусилля для вирішення цих задач.

Тож бажаємо кожному з вас наснаги заради подальшого процвітання незалежної України. Нехай віра в наше спільне успішне майбутнє щодня додає вам енергії та волі. Міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, благополуччя, злагоди та добра!

Слава Україні! Героям слава!

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!