Новини

Повернутися до переліку новин

Корпоративне навчання з питань поводження з промвідходами

У відповідь на запит вашого підприємства щодо організації навчання фахівців експерти Ecobusiness Group та ПАЕУ проведуть якісно тренінги з підвищення рівня знань в домовлені терміни та на зручних умовах.


Серед питань тренінгу:

  1. Імплементація директив ЄС у сфері поводження з відходами та останні зміни у законодавстві України. Загальне Поняття синергізму Конвенцій, стороною яких є Україна
  2. Класи небезпеки відходів, поняття та поводження з додатковою групою відходів — відходами як вторинною сировиною. Властивості небезпечних відходів; яка існує різниця між небезпечними та токсичними відходами.
  3. Паспортизація відходів, реєстрові картки ОУВ. Звітність у сфері поводження з відходами. Декларування відходів. Проблемні питання, типові помилки, шляхи вирішення.
  4. Дотримання екологічної та промислової безпеки на підприємстві у сфері поводження з небезпечними відходами та речовинами, складання та затвердження регламентуючих документів (інструкцій, методичних рекомендацій тощо).
  5. Здійснення внутрішнього нагляду(контролю) за дотриманням законодавства у сфері поводження з відходами структурними підрозділами підприємства. Внутрішні перевірки, порядок проведення, документальне оформлення, контроль за виконанням приписів.
  6. Розв’язання виробничих ситуацій з питань поводження з відходами. Кейси. Приклади

Переваги корпоративного навчання:

  • можливість формування програми з урахуванням специфіки діяльності компанії і побажань;
  • роз’яснення головних «гострих» запитань на прикладах та обговорення у вузькому колі колег, не побоюючись розкриття конфіденційної інформації.
  • навчання в форматі діалогу з експертами; можливість поставити персональні запитання заздалегідь і отримати на них гарантовану відповідь;
  • мінімальний час відволікання від виконання трудових обов'язків;
  • всі учасники заходу безоплатно отримають пакет учасника: по одному примірнику журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» та презентаційні матеріали до навчання.
  • по завершенню навчання слухачі отримують документи, що підтверджують участь у заході  (сертифікат учасника від Ecobusiness Group та свідоцтво держзразка за домовленістю), витрати на документи включені у вартість навчання. 

Які би професійні завдання ви не ставили, відвідавши наші навчальні заходи, ви обов’язково знайдете шляхи їх досягнення. 


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!