Новини

Повернутися до переліку новин

Мешканцям Житомирщини з обласного бюджету відшкодовуватимуть 20% вартості сонячних панелей

Днями на сесії Житомирської облради депутати підтримали ініціативу голови ОДА Ігоря Гундича, згідно з якою жителям Житомирської області з обласного бюджету відшкодовуватимуть 15% від вартості систем сонячного теплопостачання та 20% від вартості сонячних електростанцій, а також обладнання і матеріалів для використання відновлюваних джерел енергії, передає 1.zt.ua. Фінансування програми енергоефективності на 2015-2018 роки збільшилося до 2,5 млн грн.

«Жителі Житомирщини, використовуючи енергію сонця, зможуть вже у 2017 році забезпечувати власні потреби в електроенергії або продавати електроенергію державі за «зеленим» тарифом. Долучайтеся і встановлюйте сучасне енергоефективне обладнання – ми підтримаємо», – прокоментував голова ОДА Ігор Гундич.

На обладнання і матеріали для використання ВДЕ (теплонасосну систему для водяної системи опалення та/або гарячого водопостачання і систему сонячного теплопостачання та/або гарячого водопостачання) для фізичних осіб відшкодовуватимуть 15% вартості, але не більше 50 тисяч грн., для ОСББ, ЖБК – 15% від суми кредиту. На установку приватних сонячних електростанцій фізичним особам відшкодовуватимуть 20% від суми кредиту, але не більше 50 тисяч грн.

За довідками щодо кредитування можна звертатися за адресою: м. Житомир, м-н імені С. П. Корольова, 3/14, каб. 110. Телефон: (0412) 47-47-12

Джерело: ecotown.com.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Екологія підприємства»
Придбати видання

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!