Новини

Повернутися до переліку новин

На SMART AGRO FORUM за пошуком найкращих екологічних рішень у сфері агро

Останній день робочого тижня – не привід, щоб розслаблятися. Ми теж так подумали і 23-ий березневий ранок розпочали на SMART AGRO FORUMі.

“Екологія підприємства” вже вдруге стає учасником та інформаційним партнером цього тематичного заходу B2B нового формату у сфері агробізнесу, де беруть участь керівники виключно провідних компаній, презентують тільки працюючі кейси та вирішують лише актуальні питання. Цього разу вони стосувалися IT-рішень у сфері АПК.

Своїм досвідом та ідеями щодо популяризації інформаційних технологій серед українських аграрних компаній і фермерських господарств поділилися: комерційний директор компанії “Eco-Product” Серик Байдахметов, директор ТОВ “Фуд Фактори”, ТМ “Спирулинка” Вадим Киричко, засновник PreAgri, GISFile та компанії “ШЕЛС” Сергій Шелковников, продюсер Першого Ділового телеканалу Сергій Клебанівський та багато інших.

На сьогоднішньому SMART AGRO FORUMі спікери намагались відповісти на запитання: як за допомогою медіа та SMM продавати зерно, що таке “брендований” продукт, та чим він відрізняється від звичайного.

Зокрема, представники Першого Ділового телеканалу розказали про YouTube-канал як про колосальний інструмент аналітики, що дозволяє побачити і глибину контенту, і свою цільову аудиторію, і вирішити будь-які маркетингові завдання. Також продюсер телеканалу Сергій Клебанівський поділився із учасниками форуму одним із проектів телеканалу: «Людині цікаво дивитися за тим, як живе інша людина. Тому ми вирішили занурити одну з наших телеведучих у сферу агро. Звичайна дівчина має пройти всі кола пекла української агро-реальності та створити власну агроферму”, - підсумував він.

Надзвичайно цікава ідея, і дуже цікаві пропозиції щодо просування свого продукту прозвучали на  SMART AGRO FORUMі. В багатьох з них відчувалася головна мотивація – навчитися користуватися ключовими платформами соціального маркетингу. Адже за ним, як і за брендами – майбутнє!

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!