Новини

Повернутися до переліку новин

Отримання дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами залишається проблемним

Суб'єкти господарської діяльності у сфері поводження з відходами зобов'язані мати дозвіл на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, якщо їхня діяльність призводить до утворення відходів, для яких показник загального утворення відходів перевищує 1000.

На сьогодні одержання суб'єктами господарювання дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами залишається проблемним.

За наявною інформацією, місцеві держадміністрації не видають суб'єктам господарювання дозволи у зв'язку з відсутністю затвердженого відповідного порядку.

ДРС, звертають увагу, що відсутність затвердженого порядку видачі дозволів не є підставою для відмови у видачі документів дозвільного характеру.

У ході обговорення, за участі представників ДРС, Мінекономрозвитку і Мінприроди, визначено, що зважаючи на відсутність затвердженого порядку отримання необхідних дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, суб'єкти господарювання можуть діяти за принципом мовчазної згоди.

Таким чином, суб'єкт господарювання може звернутись через центр надання адміністративних послуг до дозвільного органу (місцевої держадміністрації) із заявою щодо видачі дозволу на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, і у разі невидачі такого дозволу здійснювати господарську діяльність за принципом мовчазної згоди.

Джерело: buh.ligazakon.net

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!