Новини

Повернутися до переліку новин

Повідомлення про оприлюднення проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища на 2020-2025 роки»

З метою отримання зауважень та пропозицій до проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища на 2020-2025 роки» Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України оголошує про його публікацію.

Проєкт розпорядження розроблено на виконання пункту 3 Закону України «Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2030 року» як механізм реалізації Стратегії, виконання якого дозволить стабілізувати і поліпшити стан довкілля, забезпечити збереження природних екосистем та створити природне середовище, екологічно безпечніше для життя і здоров'я населення. Проєкт розпорядження розміщено на офіційному веб–сайті Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України


Зауваження та пропозиції стосовно проєкту розпорядження у письмовій та електронній формі просимо надавати протягом місяця з дня опублікування цього оголошення на адресу Міндовкілля (м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35) або до Департаменту стратегічного планування та міжнародної співпраці Міндовкілля, тел.(044) 206-31-46, e-mail: ent@mepr.gov.ua.


Додатки :

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!