Новини

Повернутися до переліку новин

Проєкт плану здійснення заходів державного нагляду на 2021 рік оприлюднено

Як відомо усім суб’єктам господарювання, перевірки підприємств тим чи іншим органом державного контролю можуть бути плановими та позаплановими. І якщо позапланові перевірки передбачити складно, так як вони переважно трапляються через настання якихось неприємних обставин, то планова перевірка за визначенням є заздалегідь запланованим візитом державного інспектора, що здійснюється згідно з річним планом перевірок.
 

Річний план перевірок – це перелік суб’єктів господарювання, яких конкретна інспекція має намір перевірити наступного року (наступного за роком, в якому такий план складається).

Кожна інспекція, яких в Україні є понад тридцять, складає свій власний річний план перевірок, і тому перевірка підприємства може бути запланована відразу кількома інспекціями.

Відповідні річні плани перевірок обов’язково оприлюднюються (не пізніше 15 жовтня).

Однак, проєкт плану, підготовлений до 15 жовтня, ще не є остаточним – до нього можуть бути внесені зміни. Наприклад, може бути змінена дата початку перевірки суб’єкта господарювання, якщо він потрапив до комплексної перевірки (що таке комплексні перевірки – див. нижче).

Не пізніше 1 грудня кожна інспекція повинна затвердити свій річний план перевірок на наступний рік. Саме цей затверджений річний план є остаточним.
 

Проєкт плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2021 рік вже з’явився на сайті  https://inspections.gov.ua/projects-plans/complex?planning_period_id=6

 

Пресслужба ЕБГ за матеріалами Інспекційного порталу

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!