Новини

Повернутися до переліку новин

Питання сталого низьковуглецевого розвитку та зміни клімату не відходять у 2020 р. на другий план

Звернення редакції до передплатників №6, 2020 журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»

«Майбутнє не можна передбачити, його можна винайти»

Денеш Габор, угорський фізик, лауреат Нобелівської премії з фізики

Хтось постійно бореться проти чогось, а хтось постійно щось удосконалює і вірить у майбутнє... І ми, як команда журналу — теж, безперечно! Однак, живемо і працюємо тут і зараз: у недосконалій системі, попри купу проблем і викликів. Ми щомісяця шукаємо та знаходимо рішення, і гуртуємо тих, хто теж цього прагне!

Ми вчимо працювати з дотриманням вимог природоохоронного законодавства зараз і з перспективою на майбутнє, не перекладаючи провину на когось, не шукаючи виправдань, а знаходити рішення й бути ефективними.

Чи знали ви?

  • Використовуючи кращі доступні технології, промислові установки можуть зменшити скиди шкідливих забруднюючих речовин у воду, таких, як важкі метали, більш ніж на 90 %
  • Завдяки регулюванню ЄС ртуть більше не використовується в хлоралкалійній промисловості. Використання альтернативних підходів скоротило щорічне споживання електроенергії в цій галузі у кількості, еквівалентній, щоб забезпечити 1 мільйон домогосподарств електроенергією.
  • Щорічне скорочення NOх від найбільших промислових установок ЄС, у порівнянні з 1980 роком, у 2018 році дорівнювало поточному річному викиду від автомобільного транспорту ЄС (у тому ж році).

До вашої уваги у №6, 2020 журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» приклади успішних рішень, інвестицій та інновацій у промисловості країн ЄС.

Не зважаючи на всесвітню пандемію, питання сталого низьковуглецевого розвитку та зміни клімату не відходять на другий план. Які ж зміни очікують підприємства, коли з початку 2021 року запрацює нова для України система моніторингу, звітності та верифікації? – читайте практичні роз’яснення у випуску!

Одним з основних інструментів державного регулювання впливу на навколишнє середовище в Україні є оцінка впливу на довкілля (ОВД), тож дотримання законодавства у цій сфері є вкрай важливим. Проте не поодинокі випадки, коли підприємство отримує відмову у видачі дозволу без достатніх на те причин. Експерти ПАЕУ проаналізували кілька реальних відмов; їх аргументи та висновки пропонуємо до вашої уваги.

Ну і, нагадаю, ми турбуємося про зручність і функціональність наших продуктів. Тому, як передплатник журналу, Ви можете без жодних доплат отримувати свій журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» у сучасному та екологічному форматі ще оперативніше! Функціональність платформи «ЖИВИЙ ЖУРНАЛ» на e.ecolog-ua.com дає можливість легко та швидко керувати журналом (друкувати, зберігати в закладки найважливіше). Зверніться до редакції, щоб отримати свій доступ!

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!