Новини

Повернутися до переліку новин

Що треба знати про Директиву 2010/75/ЄС?

Що треба знати про Директиву 2010/75/ЄС? Експерти Професійної асоціації екологів України підготували роз’яснення і підбірку публікацій для відповіді на це запитання:

Чинна система дозволів у сфері охорони навколишнього природного середовища заснована на покомпонентному підході до регулювання впливу на навколишнє природне середовища: законодавством передбачена видача дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, спеціальне водокористування, здійснення операцій у сфері поводження з відходами – документів дозвільного характеру у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Такий підхід не дає змоги враховувати кумулятивний вплив господарської діяльності на довкілля, частково залишаючи поза увагою питання, пов’язані, наприклад, з охороною ґрунтів, ефективним споживанням енергії та сировини, умовами виведення з експлуатації та відновленням території промислового майданчика до безпечного екологічного стану.

Фундаментом Директиви 2010/75/ЄС є застосування суб’єктами господарювання найкращих доступних технологій та методів управління.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!