Новини

Повернутися до переліку новин

Спеціальні знання для фахівців з зеленого відновлення та екобезпеки виробництв: триває реєстрація

«May you live in interesting times» – «Не  дай вам Бог жити в епоху змін», говорить англійське прислів'я

Воєнна та поствоєнна промислова екологія, усунення наслідків техногенних лих, спричинених бомбардуваннями.

Багато відповідей на запитання доведеться нам разом шукати ще багато років!

Така доля спіткала Україну, що саме українські фахівці та екоменеджери передавали свій сумний, але унікальний досвід ліквідації наслідків радіаційного забруднення на ЧАЕС. Зараз саме Ви – екоменеджери українських підприємств, змушені напрацювати досвід, як провадити господарську діяльність в умовах ведення воєнних дій, як організувати роботу з екобезпеки в обставинах війни, яка несе техногенні та екологічні ризики не тільки нашій країні, але континенту в цілому

Саме Ви – є рушійною силою та стейкхолдерами екологічної безпеки, що напрацюють алгоритми дій для світової спільноти #ЕКОменеджери_важливі! 

Україні та її економіці випала сумна доля знаходити рішення, але ми не здаємося! Ми повинні працювати заради майбутнього країни та вже зараз турбуватися про те, яким чином будувати майбутнє та як діяти в реаліях сьогодення заради збереження довкілля та здоров’я нації. Забезпечити екологічний тил країни!

Наразі окрім фактичної фіксації та моніторингу  стану довкілля робота менеджерів з екологічної безпеки передбачає напрацювання рішень, що мають на меті зниження негативного тиску господарської діяльності на компоненти довкілля. Тому екоменеджер суб’єкта господарювання повинен вдосконалювати свої компетенції та поглиблювати знання систематично. 

Із 2021 року профспілка екологів ПАЕУ ініціювала безперервну сертифікацію ELEML «Environmental law. Environmental management. Leadership» та атестацію відповідальних за екологічну безпеку. Зараз, як ніколи, ми розуміємо: 


Екологічна безпека – складова національної безпеки, умова відбудови та розвитку країни!


Система ELEML спрямована на підтвердження рівня професійних знань і навиків шляхом проведення кваліфікаційних тестувань і створення умов для тривалої професійної освіти, впровадження високих стандартів професійної діяльності менеджерів та фахівців.  

Хто, як не ми – українці – повинні відбудувати свою країну з врахуванням екологічної компоненти. Кожне підприємство, що прагне працювати в умовах цивілізованого світу, повинно розуміти надважливість висококваліфікованих кадрів в побудові свого менеджменту 

Що надасть сертифікація ELEML «Environmental law. Environmental management. Leadership» учасникам?

  • формуванняконкурентоспроможного кадрового потенціалу екоменеджерів;
  • заохочення та розвиток екологічної спільноти, стимулювання до добросовісного виконання вимог природоохоронного законодавства;
  • формування банку екоменеджерів для роботодавців
  • створення профілю найуспішніших представників галузі та підтримка тренду #Екоменеджериважливі 

Що потрібно зробити?

  1. Зареєструватися на сертифікацію ELEML, документально підтвердити Оpening-рівень професійної підготовки, надати резюме.
  2. Пройти навчання за програмою «Екологічне право. Екологічний менеджмент. Вищий рівень»— ви опрацьовуєте матеріал та розумієте свій рівень ще до здачі сертифікаційного екзамену.
  3. Успішно скласти підсумкову роботу з урахуванням найактуальніших тенденцій в екологічній сфері і провідного досвіду та захистити її.

Ми переможемо і відбудуємо нашу країну! 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!