Новини

Повернутися до переліку новин

У Києві пропонують робити з побутових відходів будматеріали

Депутатам Київради пропонують розглянути пропозицію переробляти тверді побутові відходи за допомогою інноваційних технологій в будівельні матеріали.

Депутат Київради Алла Шлапак вже передала ідею голові комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Володимиру Бондаренку і запропонувала впровадити в Києві інноваційні технології в сфері поводження з твердими побутовими відходами.

З огляду на те, що комісія Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу готує проекти рішень з питань, пов'язаними з ТПВ, депутат попросила голову комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу розглянути це звернення на найближчому засіданні комісії.

Стаття за темою: Рішення про закриття полігону твердих побутових відходів № 5 для Києва є принциповим та остаточним – Петро Пантелеєв

Раніше повідомлялося, що із дня початку оголошення конкурсу КП «Київкомунсервіс» отримало чотири заявки від потенційних інвесторів, які готові будувати сміттєпереробні заводи. Про це повідомив директор КП «Київкомунсервіс» Максим Ляшкевич.

«Наразі до нас як до організатора конкурсу звернулися 4 учасники, які отримали необхідну конкурсну документацію. Ми очікуємо ще більше заявок і, сподіваюся, визначимо гідного переможця, збудуємо альтернативу полігону № 5» – повідомив він. 

Джерело: 100realty.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!