Новини

Повернутися до переліку новин

У Києві відбувся семінар для фахівців екологічних лабораторій та лабораторних центрів

За сприяння проекту «Екологія підприємства» 19 жовтня в межах X Міжнародної виставки LABComplEX «Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hi-Tech» відбулася зустріч спеціалістів екологічних лабораторій підприємств  та лабораторних центрів, екологічних (природоохоронних) служб підприємств та організацій, екологів-практиків та інших фахівців, які проводять природоохоронну діяльність на підприємствах та в організаціях.

На семінарі «Екологічні лабораторії підприємств — 2018: проблематика та рішення» провідний експерт семінару Максим Сорока розповів, як зробити екологічну лабораторію ефективною, як працювати в умовах змін; обговорив з учасниками основні тренди послуг екологічних вимірювань в Україні, доцільність утримання екологічної лабораторії підприємством; розповів про найслабше місце в організації екологічних вимірювань на підприємстві — відбір проб. Експерт надав поради, як уникнути помилок в організації інструментальних екологічних вимірювань та як на сучасному ринку екологічних послуг України зробити екологічну лабораторію підприємства прибутковою та конкурентоспроможною.

Запрошений експерт Ольга Малецька ознайомила учасників семінару із секретами щодо забезпечення якості вимірювань в екологічних лабораторіях у сучасних умовах, вимогами до методик виконання вимірювань та засобів вимірювальної техніки; звернула увагу на основні положеннями Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність»; розповіла про кваліфікаційні критерії щодо сучасної екологічної лабораторії.

Організатори семінару National Education Center та журнал  «Екологія підприємства» щиро вдячні експертам та учасникам семінару за продуктивний день і сподіваються на подальшу співпрацю.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!