Новини

Повернутися до переліку новин

У Печерській РДА відбулася нарада «Охорона праці та довкілля: аспекти євроінтеграції. Аналіз виробничого травматизму за І півріччя 2016 року»

Вчора, 20 липня, під головуванням керівника апарату Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Олени Донець у приміщенні райдержадміністрації відбулась нарада: «Охорона праці та довкілля: аспекти євроінтеграції. Аналіз виробничого травматизму за І півріччя 2016 року» для спеціалістів з охорони праці та екологів підприємств.

Форум був організований фахівцями сектору екології та охорони праці, за підтримки галузевих видань, серед яких просто не могло не бути єдиного в Україні тематичного видання «Екологія підприємства».

Натискайте на картинки, щоб збільшити

До участі в нараді були запрошені: страховий агент сектору профілактики нещасних випадків та професійних захворювань Правобережного відділу Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Києві Олена Бочарова; головний редактор журналу «Промислова безпека» Андріан Галач; від журналу «Екологія підприємства» — незалежній експерт питань поводження з небезпечними відходами та хімічними речовинами Олександр Посмітний; кандидат технічних наук, перший заступник головного редактора журналу «Охорона праці» Костянтин Теличко; експерт НААУ, викладач IRCA, аудитор Олександр Лисенко; завідувач сектору з питань охорони праці Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Тамара Мороз; завідувач сектору з питань охорони праці Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Валерій Гапієнко; представники підприємств та організацій Печерського району.

Розпочалася нарада з доповіді страхового агента сектору профілактики нещасних випадків та професійних захворювань Правобережного відділу Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Києві Олени Бочарової, яка провела аналіз виробничого травматизму за І півріччя 2016 року на підприємствах Печерського району.

Також, на нараді розглядалися питання, серед яких:

- в який спосіб виконується монтаж, установка ігрового і спортивного обладнання та допуск до подальшої експлуатації обладнання;
- оцінка ризиків виникнення пожеж;
- необхідність адаптації законодавства України до європейських вимог та напрями поводження з відходами на підприємствах;
- інтегровані системи менеджменту на підприємствах.

Прес-служба ВД «МЕДІА-ПРО»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!