Новини

Повернутися до переліку новин

Україна та Литва підписали низку двосторонніх документів про співпрацю

У присутності Президента України Петра Порошенка та Президента Литовської Республіки Далі Грибаускайте, яка перебуває з робочим візитом в Україні, було підписано низку документів щодо розширення двосторонньої співпраці між державами.

Угоду між Міністерством екології та природних ресурсів України та Міністерством охорони навколишнього середовища Литви про співробітництво у сфері захисту навколишнього середовища підписали Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак та Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс.

Угода спрямована на посилення співробітництва в галузі охорони навколишнього природного середовища і раціонального використання природних ресурсів, а також взаємодії сторін з метою вирішення регіональних і глобальних екологічних проблем.

Меморандум про розуміння між Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством охорони здоров’я Литви підписали в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун та Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс.

Меморандум має сприяти розширенню співпраці з Литвою у питаннях розвитку/реформування системи охорони здоров’я в Україні, профілактики та контролю захворювань, вдосконалення політики у сфері медицини, медичної та психологічної реабілітації. Співпраця здійснюватиметься шляхом обміну інформацією, досвідом та фахівцями, проведення тренінгів та спільних досліджень.

Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега та Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс підписали Протокол про співробітництво між Державною службою України з питань праці та Державною інспекцією праці Литви.

Документом визначено форми двосторонньої співпраці: обмін експертами, організація практичних занять, участь у конференціях та інших заходах, організованих сторонами, обмін інформацією про працівників, які виконують роботи на територіях обох країн на умовах найму.

Передбачається також обмін інформацією про практику впровадження нових стандартів безпеки та гігієни праці, заходи державного нагляду у сфері дотримання законодавства про працю та моніторинг відповідної статистики.

Джерело: www.kmu.gov.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Екологія підприємства»
Придбати видання

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!