Новини

Повернутися до переліку новин

«Укрекологістика» на варті екологічного співіснування природи та технологій!

Ніхто не заперечить, що нині динамічно відбувається процес нарощування потужностей виробництва та технологій. Завдяки цьому утворюється безліч відходів, що становлять проблему і небезпеку для довкілля. Певна кількість відходів містить шкідливі речовини або збудників інфекційних хвороб, а також своїми властивостями може становити безпосередню або потенційну небезпеку для навколишнього природного середовища та здоров’я людини — самостійно або вступаючи в контакт з іншими речовинами, тому ці відходи вважаються небезпечними. Виникає питання: чи можна якимось чином зменшити негативний вплив на навколишнє середовище та зробити життя населення більш екологічним?

Безперечно, вирішення складного питання щодо утилізації небезпечних відходів існує. Саме цей напрямок є основним у діяльності компанії «Укрекологістика».

Згідно з наказом Міністерства екології та природних ресурсів України № 93 від 19 березня 2018 року, ТОВ «Укрекологістика» має ліцензію на право провадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами.

Виробничі потужності ТОВ «Укрекологістика» представлені установкою високотемпературного знешкодження відходів «Утилізатор термічний УТ3000ДП» (ТУ У 29.2-37378282-001:2011).

Ця установка є однією з найпотужніших у нашій країні! Продуктивність знищення утилізатора із системою очищення димових газів становить 750 кг/год.

 

ВАРТО ЗАЗНАЧИТИ, що система управління якістю на підприємстві відповідає міжнародним стандартам і сертифікована за ДСТУ ISO 9001:2015, а система екологічного управління  відповідає вимогам міжнародного стандарту ДСТУ ISO 14001:2015.


Отже, завдяки великому професійному досвіду та усвідомленню існуючої проблеми  забруднення довкілля небезпечними відходами компанія «Укрекологістика» з гордістю  виконує свою місію — забезпечує екологічне співіснування природи та технологій!

Джерело: журнал «Екологія підприємства» № 12, 2018

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!