Новини

Повернутися до переліку новин

Унікальна можливість підвищити кваліфікацію дистанційно

Професійна діяльність еколога пов’язана з показниками технологічності, продуктивності, економічної ефективності та іншими традиційними показниками ефективності виробництва, але по значенню для людства на перше місце виходять такі показники виробництва, як ресурсоємність та забрудненість довкілля. І фахівець повинен вміти оцінити негативні екологічні наслідки використаного технологічного процесу і вміти звести їх до мінімуму. Процес діяльності підприємства повинен бути повністю «екологізованим» — нерозривно пов’язаним з вирішенням питань захисту природного середовища і здоров’я людини.

Задля виконання всіх екологічних норм та вимог беззаперечно фахівець повинен володіти нормами природоохоронного законодавства, апелювати фактами, розумітися на процесах, пов’язаних із захистом довкілля, вирішувати екологічні проблеми, організувати діяльність підприємства у сфері охорони довкілля, вміти користуватися джерелами екологічного права (законами, підзаконними актами, судовими рішеннями), запроваджувати принципи збалансованого використання природних ресурсів.

Допомога менеджеру природоохоронної діяльності близько! Запрошуємо на Дистанційний курс підвищення кваліфікації «Екологічне право. Екологічна безпека. Вищий рівень»

Старт курсу: 27 квітня 2020

Протягом восьми тижнів дистанційного навчання учасників курсу очікує:
сучасний формат онлайн-спілкування, простота та зручність обміну найактуальнішою інформацією, що доступна 24/7 завдяки розміщенню на веб-платформі інформацією;
знання шляхів вирішення суперечностей при колізіях законодавства;
практичні поради та інструменти для ефективної діяльності; листи, роз’яснення від органів державної влади щодо окремих питань використання природних ресурсів, судова практика (текстами судових рішень щодо порушень природоохоронного законодавства), шаблони і форми дозвільних та інших документів;
консультації з експертом курсу засобами електронної пошти та у чаті електронного курсу;
свідоцтво державного зразка про підвищення кваліфікації з екологічного права та безпеки (вищий рівень) за результатами підсумкового завдання;
сертифікат учасника курсу екологічного права та безпеки від Професійної асоціації екологів України.

Головний експерт курсу — Людмила Хоміч, віце-президент Професійної асоціації екологів України, автор публікацій з питань правового регулювання використання природних ресурсів, охорони довкілля та систем екологічного управління, експерт журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства», юрист за фахом.

Долучайтеся!

ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ЧЛЕНІВ PAEU ТА УЧАСНИКІВ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ КВІТНЯ

Бонуси:

  • експрес-навчання «Моніторинг, звітність та верифікація викидів парникових газів: до чого готуватися підприємствам з 1 січня 2021 року» для учасників освітніх програм квітня.
  • квиток на V щорічний ECOFORUM-2020 (місто на ваш вибір — Львів, Одеса, Дніпро, Кривий Ріг)
  • доступ до електронного журналу 2019 року (12 номерів)

З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!