Новини

Повернутися до переліку новин

В США пенсіонерам та малозабезпеченим допоможуть підключитися до сонячної енергії

Сонячні панелі стають доступнішими для пенсіонерів та малозабезпечених громадян США завдяки зусиллям адміністрації президента Обами, про які оголосили днями в Білому домі.

Як передає Хайтек, суть програми в тому, щоб розбити вартість сонячних панелей на кілька невеликих часток, які будуть розподілені між жителями квартиронаймачами. Місцеві комунальні служби купуватимуть електрику, вироблену з сонячних променів, а потім розподілятимуть її між усіма учасниками, в залежності від часток. Ця модель дозволяє малозабезпеченим громадянам, які не можуть самотужки оплатити установку сонячних панелей, зробити внесок у чисту енергію, з екологічних або фінансових міркувань.

«Ідея в тому, щоб всі отримали доступ до сонячної енергії, не тільки той, хто може домовитися з великими електростанціями, як це робить Google. Ми вважаємо, дуже важливо, щоб можливість доступу до сонячної енергії була у всіх», – сказав Адам Браунінг, виконавчий директор Vote Solar, адвокатської групи в Окланді.

Для того щоб підтримати цю ініціативу, Міністерство енергетики США виділить десяткам місцевих громад по $ 100 000 у вигляді дотацій та технічної допомоги на установку сонячних батарей, повідомляє Білий дім. Крім цього, в 36 штатах діє додаткове фінансування сонячних проектів – понад 120 житлових управлінь, сільських електричних кооперативів, електрокомпаній і громадських організацій тільки на цьому тижні зобов'язалися інвестувати в цілому $ 287 млн. і побудувати нові станції на 280 МВт і більше.

Джерело: ecotown.com.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!