Новини

Повернутися до переліку новин

Восени в Києві відкриють дитячий садок нового покоління

У Києві збудували дитячий садок LeapKids нового покоління з пасивним охолодженням від геотермальної енергії землі, сонячними колекторами та високоефективною системою водоочищення.Будівля відповідає всім міжнародним стандартам і вражає рівнем інновацій, повідомляє Наш Киев.

У приміщенні багато природного світла і оздоблення з натуральних екоматеріалів. До того ж, на етапі проектування і будівництва у LeapKids застосували енергоефективні рішення, які дозволять дитсадку бути незалежним від міських мереж. Використано такі інноваційні технології як система пасивного охолодження «холодна стеля», яка знижує температуру повітря за допомогою геотермальної енергії землі, сонячні колектори для обігріву та гарячого водопостачання, високоефективна система водопідготовки і очищення, що забезпечує садок якісною питною водою.
Архітектор проекту Тетяна Григорова повідомила: «Наш фасад позбавлений прямих ліній і кутів, зате на ньому, як і у справжньому саду, ростуть дерева. Ми відійшли від нудних і темних «типових» планувань, давши дітям найнеобхідніше – світло і повітря».

Як зазначає команда LeapKids, новий дитсадок пропонуватиме корисне, збалансоване та дуже смачне харчування. Спеціально для дошкільнят дієтолог розробив 5 різних варіантів меню, зокрема, для алергіків і вегетаріанців, а також для тих, хто дотримується безглютенової дієти. Їжу з добірних біопродуктів готуватимуть досвідчені кухарі. Харчування доставлятиметься у групи на спеціальному ліфті в індивідуальних термобоксах, що повністю виключає контакт персоналу з дитячою їжею.

Освітня концепція садка – непомітне навчання, розповідають автори проекту. Особливий акцент робитиметься на навчанні іноземним мовам: унікальний двомовний простір забезпечать, зокрема, вчителі з British Council.
Дитячий садок нового покоління LeapKids відкриють у Києві на початку вересня.

Джерело: редакція журналу «Екологія підприємства»

Придбати журнал «Екологія підприємства»
Придбати вигідний комплект журналів
Придбати електронний журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!