Новини

Повернутися до переліку новин

World Environment Day із подарунками для ЕКОменеджерів

Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища (World Environment Day). Головна мета свята — стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.

Зараз країна живе в реаліях військової агресії, де кожного дня ЕКОменеджери боряться за утримання тилу своєї діяльності, формуючи базис для майбутнього економічного відновлення з врахуванням кращих екопрактик. 

Ми прагнемо зберегти безцінний людський і професійний потенціал ЕКОменеджерів сьогодні, захистити його на законодавчому рівні та привернути увагу до завтрашнього майбутнього.

Лише разом ми можемо створити краще майбутнє для бізнесу, суспільства та світу природи.

Щоб вирішити великі проблеми, як-от подолання екологічних наслідків війни, зміна клімату, відходи та забруднення, нам потрібна велика ідея!

Настав час переосмислити, як ми проєктуємо, будуємо, виготовляємо та використовуємо речі, які нам потрібні, від їжі, яку ми вживаємо, до одягу, який ми носимо.

Наш журнал і надалі готуватиме саме ті статті, які відповідають на запитання практиків про вирішення нагальних проблем тут і зараз!

Водночас ми будемо разом з вами не просто тримати руку на пульсі щодо майбутніх трендів і змін в кліматичній модернізації, а й створювати ці тренди!

Ми усвідомлюємо критичність нинішньої ситуації, однак щиро віримо, що й далі будемо рухатися до спільної мети разом!


Журнал «ECOBUSINESS. ЕКОЛОГІЯ ПІДПРИЄМСТВА» вже 10 років допомагає екологам на підприємстві працювати безперебійно і в балансі із вимогами природоохоронного законодавства.

І саме до Всесвітнього дня навколишнього середовища (World Environment Day) редакція дарує доступ до Живого Журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» №5 2022.

Цей випуск ми готували з розумінням усіх перешкод у роботі, зобов’язань для суб’єктів господарювання щодо забезпечення екологічної безпеки та бажанням бути реальним помічником кожному!


З питань передплати:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!