Новини

Повернутися до переліку новин

Як пов’язані уніфікований акт перевірки та управління відходами на підприємстві

За результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів Держекоінспекція складає Уніфіковану форму акту відповідно до Наказу Міністерства енергетики та захисту довкілля України № 450 від 26 листопада 2019 року.

Серед питань щодо проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог законодавства про поводження з відходами, пестицидами та агрохімікатами (Додаток 4 до уніфікованого акту) передбачено забезпечення професійної підготовки, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців суб’єкту господарювання у сфері поводження з відходами на підставі пункту «м» частини першої статті 17 ЗУ № 187/98.

Запрошуємо на Експрес-курс підвищення кваліфікації менеджерів природоохоронної діяльності «УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ», що відбудеться 8 грудня 2020.

Вас очікує спілкування з експертом курсу протягом дня з таких питань:

  • Імплементація директив ЄС у сфері поводження з відходами.
  • Планування роботи у сфері поводження з відходами на підприємстві, бюджетування витрат на екологічні послуги з утилізації/видалення відходів. Основні статті витрат на утилізацію відходів, місце та роль еколога у мінімізації витрат.
  • Життєвий цикл товарно-матеріальних цінностей, утворення відходів і вторсировини при списанні товарно-матеріальних цінностей, набуття юридичного статусу відходів.
  • Бухгалтерський облік відходів у автоматизованих системах бухгалтерського обліку (1С, Парус та ін). Основні правила, типові помилки, шляхи вирішення проблемних питань обліку відходів. Автоматизація обліку.
  • Класифікація і паспортизація відходів, реєстрові картки ОУВ. Звітність у сфері поводження з відходами. Декларування відходів. Проблемні питання, типові помилки, шляхи вирішення.
  • Здійснення внутрішнього нагляду (контролю) за дотриманням законодавства у сфері поводження з відходами структурними підрозділами підприємства. Внутрішні перевірки, порядок проведення, документальне оформлення, контроль за виконанням приписів.

Курс побудовано таким чином, щоб учасникам протягом обмеженого часу надати максимальний об’єм корисної актуальної інформації, та передбачає:

  • живе спілкування під час онлайн-заняття;
  • презентаційні та довідкові матеріали, авторські напрацювання від експерта;
  • відеозапис заняття;
  • сертифікат учасника курсу від організаторів та свідоцтво про підвищення кваліфікації

Використовуйте час із користю!

Вартість участі для однієї особи: 2200 грн
Важливо: передбачені спеціальні умови за партнерськими програмами для членів Професійной асоціації екологів України (PAEU)


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!