Новини

Повернутися до переліку новин

З лютого в тестовому режимі запрацює електронний сервіс видачі дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами

З 1 лютого 2018 року за  ініціативи Міністерства екології та природних ресурсів України  в  пілотному режимі запрацює електронний сервіс здійснення операцій у сфері поводження з відходами в частині видачі дозволів на відходи.

Відповідний наказ був підписаний Міністром екології та природних ресурсів Остапом Семераком на виконання Програми діяльності КМУ, схваленої постановою ВРУ № 1099-VIII та Національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року.

Запровадження електронного сервісу  спростить процедуру отримання адміністративних послуг суб’єктами господарювання, зробить його  оперативнішим і відкритим. Зокрема,  це пришвидшить процес видачі дозволів,  дасть змогу удосконалити систему ліцензування при наданні дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, а також забезпечить реалізацію заходів, передбачених Національною стратегією управління відходами в Україні до 2030 року.

Крім того, Мінприроди на час здійснення операцій у сфері поводження з відходами забезпечуватиме  навчання та надання консультативної допомоги структурним підрозділам з питань охорони навколишнього природного середовища Київської міської, Київської, Дніпропетровської, Одеської, Харківської та Львівської обласних державних адміністрацій (за згодою) та суб’єктам господарювання.

Запуск цього  сервісу - результат спільної роботи Мінприроди, Державного агентства електронного урядування, GIZ  та ГО «Електронна Україна».

Джерело: menr.gov.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!