Новини

Повернутися до переліку новин

За новими бізнесовими рішеннями та корисними контактами на міжнародну агропромислову виставку

21-23 лютого у Києві відбулася дійсно визначна подія – восьма міжнародна виставка інноваційних рішень в зерновому господарстві “Зернові технології”, що організували “Київський міжнародний контрактовий ярмарок” та IFWexpo Heidelberg GmbH.

Як і звичайно, у стінах Міжнародного виставкового Центру (МВЦ) вона зібрала провідних постачальників обладнання, дилерів, представників виробничого центру зернового ринку України та компаній міжнародного формату; відкрила двері усім зацікавленим цією сферою.

Журнал “Екологія підприємства” став одним з інформаційних партнерів цього заходу. Наша редакція цілих три дні знаходилася на агропромисловій виставці. Для нас вона мала особливе значення. Стільки цікавих знайомств, корисних контактів та приємного спілкування набули тут, що тепер всім і кожному готові рекомендувати “Зернові технології” як одну з провідних подій. Стільки можливостей для діалогу тут відкривається перед виробниками технологічних рішень, фахівцями сільськогосподарських підприємств, керівниками господарств різних категорій, представниками влади, що в актуальності цього заходу та його доцільності не виникає жодних сумнівів.

Пошук нових партнерів, обмін сучасним досвідом, просування світових трендів на ринку України – все це “Зернові технології”. А ще в рамках виставки можна було подивитися на обладнання для зберігання та переробки зернових, олійних культур, елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловості, насіннєвий матеріал, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, та долучитися до обговорення важливих питань на форумах, конференціях, семінарах, майстер-класах.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!