Новини

Повернутися до переліку новин

Знання під рукою! На зв’язку з найкращими експертами ПАЕУ

Чому важливо звертатися за допомогою до експертів? Бо експертом ми звикли вважати висококваліфікованого спеціаліста, який має вищу освіту, відповідну кваліфікацію й професійні знання з питань, що досліджуються, виконує службові обов’язки, пов’язані з провадженням діяльності у відповідній галузі, несе персональну відповідальність за правдивість і повноту аналізу, обґрунтованість висновків.

Насправді, перш за все не статус і освіта роблять людину експертом, а досвід. Експерти ПАЕУ — це професіонали, які насамперед мають практичний досвід, закохані у свою справу і глибоко розуміються на вирішенні реальних проблем суб’єктів господарювання, бо кожного дня стикаються з новими викликами та створюють нові алгоритми дій.

Експерти ПАЕУ підготували відповіді на проблемні питання сьогодення.

Актуалізуйте ваші знання!


Тренінг «Державний контроль: справедливий баланс між інтересами бізнесу і держави»
Ознайомтеся із засадами здійснення державного контролю, особливостями планування заходів державного контролю, підставами позапланових перевірок, документальним оформленням процесу перевірки, правовим статусом посадової особи контролюючого органу та суб’єкта господарювання, можливими наслідками у разі виявлення порушень.

Експрес-курс «Управління відходами на підприємстві»
У програмі: планування роботи у сфері поводження з відходами на підприємстві, бюджетування витрат на екологічні послуги з утилізації/видалення відходів, мінімізації витрат, набуття юридичного статусу відходів, бухгалтерський облік відходів, типові помилки, шляхи вирішення проблемних питань обліку відходів, паспортизація відходів, реєстрові картки ОУВ, звітність та декларування відходів, внутрішні перевірки, контроль за виконанням приписів.

23 квітня. Актуальний тренінг-інтенсив «Антикризовий чек-лист з промислової та екологічної безпеки на підприємстві»
У програмі: дієві методи впливу на свідомість працівників, нестандартні підходи до вирішення питань уникнення розповсюдження коронавірусу, промислова безпека на захисті працівників; особливості поводження з ЗІЗ та медичними відходами під час пандемії; особливості функціонування системи управління ОНС в умовах надзвичайної ситуації: підготовка звітності, виконання умов дозволів, перевірка додержання природоохоронного законодавства, робота з підрядниками і регулюючими органами  та ін.; інструментальні вимірювання, нарахування екологічного податку та рентної плати, особливості процедури ОВД та інших дозвільних процедур в умовах надзвичайної ситуації.

24 квітня. ВЕБІНАР «Моніторинг, звітність та верифікація викидів парникових газів: до чого готуватися підприємствам з 1 січня 2021 року» 
У програмі: головні зобов’язання та першочергові дії операторів установок; методичні рекомендації  з оцінки викидів парникових газів по видах діяльності установок, рекомендації для операторів, потенційних верифікаторів та уповноваженого органу щодо функціонування системи МЗВ; баланс мас — принципи розрахунку викидів парникових газів; межі установки, вибір точок виміру і відбору проб; моніторинговий план та моніторинговий звіт, особливості розробки документів; верифікація Звіту оператора про викиди парникових газів; про Систему Торгівлі Викидами.


До Дня екологічних знань, що відзначається 15 квітня,
PAEU підготувала АКЦІЮ «КВІТЕНЬ РАЗОМ» та розігрує цінні призи*:

  • Сертифікат на 50% знижку на тренінги 2020 року від PAEU
  • Стильні та зручні термочашки від ECOBUSINESS Group

*Примітка: Результати розіграшу будуть визначені 30 квітня за допомогою сервісу random.org


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!