Новини

Повернутися до переліку новин

Як завдяки UKRSIBBANK BNP Paribas Group кожен українець зможе принести користь планеті?

Сімдесят відсотків українців впевнені, що питання глобальної зміни клімату загострилося за останні п’ять років. Ба більше, 83% згодні, що протидія цим процесам – найважливіше завдання людства. При цьому 77% підтверджують, що кліматичні зміни вже сьогодні безпосередньо впливають на життя і здоров’я кожного жителя планети. Такими є результати дослідження Mastercard і UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Mastercard і UKRSIBBANK BNP Paribas Group — дві глобальні компанії, які на особистому прикладі демонструють свідомий підхід бізнесу в своїй роботі. Наприклад, вони активно залучаються до питання збереження природних ресурсів і підтримки здоров’я нашої планети.

Так, компанія Mastercard в 2020 році заснувала ініціативу Priceless Planet Coalition — яка об'єднує зусилля споживачів, фінансових установ, торговців і міст у боротьбі зі зміною клімату. До Priceless Planet Coalition вже приєдналося понад 50 компаній по всьому світу, і Коаліція продовжує активно розширюватися. Найближчі плани коаліції на 5 років — відновлення 100 мільйонів дерев у всьому світі – посилені «Легені планети» допоможуть знизити рівень парникового вуглекислого газу.

«Завдання бізнесу – не просто враховувати тренд стійкого розвитку в своїй діяльності, а дати споживачам зручне рішення, щоб зробити щоденну sustainability життя звичкою, допомогти їм брати участь у створенні глобального сталого майбутнього», — пояснює Лоран Дюпуш, голова правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

У 2021 році до проекту долучився й UKRSIBBANK BNP Paribas Group, який ексклюзивно представляє Україну в коаліції.

Завдяки банку кожен українець зможе принести користь проекту. Наприклад, клієнти UKRSIBBANK можуть особисто зробити вклад у відновлення лісів і запобігання глобальному потеплінню. Для цього достатньо здійснювати безконтактні NFC-платежі своєю карткою Mastercard від UKRSIBBANK. За такі розрахунки банк виділить додаткові кошти на висадку 75 тисяч дерев у важливих для планети лісах Австралії, Кенії та Бразилії — саме тут експерти з кліматології і відновлення лісів радять це робити насамперед, щоб запобігти катастрофі.

Екологічна відповідальність має стати одним з ключових пунктів у бізнес-плані кожної компанії. Тоді не доведеться витрачати зусилля на виправлення помилок і переналаштування бізнес-процесів. Одна маленька дія всередині виробництва або в офісі сьогодні допоможе уникнути глобальної екологічної катастрофи в майбутньому. Саме тому бізнесу, як і кожному з нас, важливо думати про це вже сьогодні. Поки ще не стало занадто пізно.

Увага! 
Національний марафон «ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ-2021: концентрат зеленої практики» вже вчетверте  поспіль відбудеться 17 грудня у Києві.

Всіх учасників чекає концентрований день рішень та кейсів екомодернізації! 

Учасники четвертого щорічного форуму поділяться досвідом впровадження безвідходного виробництва, рішеннями проблем очистки повітря та утилізації небезпечних відходів, розкажуть, як займаються екологічним просвітництвом і поширюють принципи раціонального природокористування та енергозбереження.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!