Статті

Повернутися до переліку cтатей
ЕКОтрансформація

MUST BE для сучасного підприємства: про програму енергозбереження ПАТ «ФАРМАК» як частину екостратегії та підвищення ефективності

Від редакції
У цьому випуску представляємо учасника проекту-визнання «ECОtransformation-2019» (ЕКОтрансформація) компанію «Фармак». Проект «ECОtransformation-2019» покликаний сприяти формуванню нової системи цінностей, підтримувати лідерів бізнес-спільноти, які попри економічні труднощі формують справжні національні цінності — повагу до своєї землі, піклування про її збереження і процвітання.


Заходи з енергоефективності ПАТ «Фармак»

Серед таких заходів найбільш загальновідомими є, наприклад, заміна традиційних люмінесцентних ліхтарів на LED освітлення. Ця програма заміни була розпочата
в 2016 році. Нині вже замінено або переобладнано понад 600 освітлювальних приладів, що дало змогу заощадити щонайменше 230 тис. кВт · год — це можна порівняти із, наприклад, забезпеченням стислого повітря компресорної станції для всього підприємства протягом майже двох місяців.

Популярним трендом останнім часом в Україні є встановлення частотних перетворювачів на електродвигуни, яких на підприємстві дуже багато, але в цьому питанні ПАТ «Фармак» йде в ногу з провідними світовими компаніями, тому така тенденція для фармаківців уже вчорашній день.

...
Читати повністю

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!