Статті

Повернутися до переліку cтатей
ЕКОтрансформація

ПЕРШЕ адвокатське об’єднання «ЕКОбезпека»: використовуючи правові методи та адвокатський інструментарій, захистити довкілля

У жовтні 2018 року, у зв’язку із катастрофічним станом навколишнього природного середовища, тотальним нехтуванням підприємствами в Україні правилами екологічної безпеки, бездіяльністю державних контролюючих органів та блокуванням проектів з відновлювальної енергетики, адвокатами однодумцями із багаторічним досвідом правозахисної діяльності створено Адвокатське об’єднання «Екобезпека». З 2019 року «Екобезпека» - член Професійної асоціації екологів України.

Перед об’єднанням поставлено амбітне завдання: використовуючи правові методи та адвокатський інструментарій, захистити навколишнє природне середовище та людей від впливу шкідливих і небезпечних виробництв, а в подальшому відшкодувати шкоду, спричинену забрудненням довкілля життю та здоров’ю.

З початком роботи Адвокатським об’єднанням «Екобезпека» одразу налагоджено конструктивні партнерські відносини з науковими інститутами в сфері екології, громадськими природоохоронними організаціями, профільними асоціаціями та контролюючими органами.

...
Читати повністю

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!