Статті

Повернутися до переліку cтатей
ЕКОтрансформація

ПрАТ «Укрграфіт»: як впровадити найкращі доступні технології для досягнення екологічних нормативів ЄС

У цьому випуску ми представляємо наступного учасника проекту в номінації «EKOtransformation–2018: екологічна модернізація виробництва» –  ПрАТ «Укрграфіт.

Інтеграція України до європейської спільноти виводить на новий рівень підхід до вибору шляхів модернізації технологічних процесів та обладнання, надає пріоритетності процесам впровадження найкращих доступних технологій ЄС, передбачених вимогами промислової директиви 2010/75/EU. Водночас, модернізація технологічного виробництва та оновлення обладнання є однією з основних характеристик, динамічний розвиток якої спостерігаємо у ряді прогресивних підприємств, до яких по праву належить ПрАТ «Укрграфіт».

Про ПрАТ «Укрграфіт» та специфіку галузі

Серед великих українських промислових підприємств ПрАТ «Укрграфіт» (до 1994 року — Дніпровський електродний завод («ДЕЗ»)) займає одне з перших місць, будучи провідним виробником в Україні графітованих електродів для сталеплавильних, руднотермічних та інших видів електричних печей, товарних електродних мас для електродів Содерберга, футерувальних матеріалів на основі вуглецю для підприємств металургійної, машинобудівної, хімічної та інших галузей промисловості. Продукція з маркою «Укрграфіт» за останні роки стала широко відомою в багатьох країнах Європи,Північної і Південної Америки, Південної Африки, країн Близького Сходу, Азії, СНД і Балтії.

...
Читати повністю

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!