Новини

Повернутися до переліку новин

12 лютого у Женеві відбулось підписання Угоди про організацію та проведення Шостої Наради Сторін Конвенції ЕСПО

12 лютого 2014 року у місті Женева, Швейцарська Конфедерація, відбулось урочисте підписання Міністром екології та природних ресурсів України Олегом Проскуряковим та виконавчим секретарем ЄЕК ООН Свеном Алкалаєм Угоди між Урядом України та Європейською економічною комісією ООН про організацію та проведення Шостої Наради Сторін Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище у транскордонному контексті та Другої Наради Сторін Конвенції, що діятиме у якості Наради Сторін Протоколу про стратегічну  екологічну оцінку, та підготовчих нарад 1 - 5 червня 2014 року.

Нарада Сторін є не просто формальністю, а зібранням, за результатами якого виробляється узгоджена політична воля провідних держав світу з направленням зусиль на збереження навколишнього природного середовища.

У ході зустрічі високі представники обговорили питання пов’язані із підготовкою до проведення важливого для країни та всього регіону ЄЕК ООН заходу.

Довідково:

У ході Сегменту високого рівня П’ятої Наради Сторін Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище в транскордонному контексті (далі – Конвенція Еспо), що проходив у м. Женева в 2011 році схвалено рішення провести наступну Шосту Нараду Сторін в Україні у червні 2014 року.

10 лютого 2014 року прийнято розпорядження Кабінету Міністрів України про підписання Угоди між Урядом України та Європейською економічною комісією ООН про організацію та проведення Шостої Наради Сторін Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище у транскордонному контексті (Конвенція Еспо).

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!