Новини

Повернутися до переліку новин

Андрій Мохник відвідав Запоріжжя

11 липня 2014 року Міністр екології та природних ресурсів України Андрій Мохник здійснив робочий візит до Запоріжжя.

Першим етапом поїздки було відкриття семінару «Плани адаптації екологічного законодавства України до права Євросоюзу». Виступаючи на відкритті, Міністр зазначив: «Імплементація екологічної політики ЄС в національне законодавство України вимагатиме від бізнесу додаткових інвестицій в модернізацію підприємств, і найголовніше – докорінного перегляду основних бізнес процесів. Разом з тим, це має  також вплинути і на рівень  культури споживання загалом, формуючи свідоме громадянське суспільство. Починати потрібно з підвищення рівня обізнаності вітчизняних підприємців, аби якомога краще підготувати їх до змін правил гри.

Наступними пунктами відвідин були заводи  ВАТ «ЗМК Запоріжсталь» та ПАО «Запорізький завод феросплавів». Міністра ознайомили із новими екологічними технологіями та ідеями щодо підвищення безпеки виробництва.

Також Андрій Мохник провів нараду із керівництвом Запорізької обласної державної адміністрації, керівниками підприємств та екологічним активом області. Серед іншого учасники  розглянули проблеми утилізації трансформаторних мастил, роботу екоінспекції і екологічний стан Приазовського національного природного парку та Молочного лиману.

Учасники семінару висловили вдячність Андрієві Мохнику за активне сприяння у пошуках консенсусу між владою, бізнесом і громадянським суспільством на шляху  наближення України до європейських цінностей.  Він, у свою чергу, подякував за підтримку Голові запорізької облдержадміністрації та Європейському Союзу.

Зазначимо, Мінприроди є одним із органів державної влади, який першим відгукнувся  на необхідність наближення України до європейських екологічних стандартів.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!