Новини

Повернутися до переліку новин

АНДРІЙ МОХНИК ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВСЕСВІТНЬОГО ФОНДУ ОХОРОНИ ДИКОЇ ПРИРОДИ (WWF)

13 листопада 2014 року в Міністерстві екології та природних ресурсів України відбулася зустріч його очільника з делегацією Всесвітнього фонду охорони дикої природи (WWF).   

Андрій Мохник висловив тверде переконання, що ця зустріч має зміцнити стосунки між Україною та Всесвітнім фондом дикої природи, а підписання Меморандуму про взаєморозуміння закладе міцне підгрунтя для подальшої співпраці. Він зокрема зауважив: «Беручи до уваги глобальну природу проблем захисту навколишнього природного середовища та необхідність вироблення ефективного та довготривалого механізму вирішення цих проблем ми впевнені в необхідності підготовки до підписання Меморандуму та і його успішній реалізації. Екологічний ринок в Україні наразі знаходиться стадії розвитку, але розвиток цей відбувається швидкими темпами. До нас приходять нові технології, дозволяючи зробити рентабельними ті напрямки проектів, які ще донедавна були суто дотаційними. Екологічний ринок України звертає на себе увагу серйозних інвесторів».

Міністр також додав, що після завершення усіх внутрішньодержавних процедур, відповідно до національного законодавства, Мінприроди буде готове до укладення Меморандуму про взаєморозуміння.

Керівний директор Міжнародної Дунайсько-Карпатської програми WWF Андреас Бекман зазначив, що вони відкриті до співпраці та пообіцяв докласти всіх зусиль, аби підтримати Міністерство екології зокрема та Україну загалом.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!