Новини

Повернутися до переліку новин

Делегація з КНР приїхала на Кіровоградщину для обміну досвідом у вирощуванні еко-продукції

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зустрівся з делегацією академії сільськогосподарських наук міста Сюйчжоу провінції Цзянсу Китайської Народної Республіки, яка перебуває на Кіровоградщині.

Про це йдеться на сайті Кіровоградської ОДА.

Мета візиту – обмін досвідом у вирощуванні екологічно-чистої продукції між науковцями з КНР та аграріями Кіровоградщини.

Варто зазначити, що співробітництво Сюйчжоу та Кіровоградської області триває з 1995 року і засвідчене відповідним Протоколом. Представники провінції вже неодноразово приїжджали з робочими візитами. Нині делегація відвідала Кіровоградську державну сільськогосподарську дослідну станцію Національної академії аграрних наук України, а також філію державної установи “Держгрунтохорона”.

Зважаючи на мету візиту делегації, очільник області презентував сільськогосподарську галузь Кіровоградщини, а також розповів про виробництво сільськогосподарської техніки на території області.

– За останнє десятиріччя в країні збільшилось виробництво зернових культур майже на 50%. При цьому наша продукція є екологічно-чистою, адже використання генетичних модифікацій заборонено на законодавчому рівні, – наголосив Сергій Кузьменко.

Представники іноземної делегації у свою чергу поінформували голову облдержадміністрації про сільськогосподарські традиції свого регіону та наголосили, що з великим інтересом відвідають аграрні підприємства області, ознайомляться з їх роботою та окреслять подальший план дій.

На завершення зустрічі представники Кіровоградщини та міста Сюйчжоу провінції Цзянсу обмінялися символічними подарунками.

Джерело: www.kirovograd.net

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Екологія підприємства»
Придбати видання

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!