Новини

Повернутися до переліку новин

Демонстрація найсучасніших та найекономніших комплексних мобільних рішень з перероблення змішаних ТПВ у 2021 році можлива на полігонах України!

Хоча як би голосно не лунали заклики  та заяви щодо наближення до європейських норм поводження з відходами, факти лишаються не дуже оптимістичними: в Україні на переробку потрапляє приблизно 5%  від загальної маси побутових відходів. 

У нашій країні побутові відходи дійсно є проблемою як для господарств-виробників, так і загалом для ОТГ та міст. І тільки одиниці дійсно мають фінансування та власні програми щодо переробки відходів, хоч у більшості європейських країн  відходи — це значний ресурс для підвищення рентабельності бізнесу та оновлення ґрунтів.

Що ж ми маємо? На запровадження нових технологій потрібне фінансування (і значне), якого зазвичай не вистачає; відходи накопичуються, зростає кількість сміттєзвалищ,  які з часом починають негативно впливати на довкілля… Як вийти з цього замкнутого кола? 


 Знайдіть перспективи для себе, скориставшись демонстрацією повного циклу компостування відходів! 


ТОВ "О.П.Є." (Україна) спільно з компанією Eggersmann GmbH (Німеччина) та за підтримки Професійної Асоціації Екологів України планують у 2021 році провести низку демонстрацій найекономнішого технологічного процесу перероблення органічних та змішаних побутових відходів.
У демонстрації буде представлене потужне мобільне обладнання світових брендів лідерів-виробників обладнання для підготовки та перероблення відходів різних типів.

Діапазон можливостей технології та мобільних комплексів з перероблення становить від 50'000 до 1 млн т/рік змішаних ТПВ.
На демонстраціях на кількох полігонах України буде працювати фактично мобільний завод. 

Наразі ми шукаємо для співпраці зацікавлених керівників підприємств, які відповідають за зберігання, перевезення та сортування ТПВ.

Якщо ви шукаєте економічні та ефективні методи розв’язання питань з управління відходами у своєму регіоні —  заповніть, будь ласка, опитувальний лист.

Які саме операції будуть демонструватись,  ви можете переглянути у відео:

Представник Eggersmann GmbH в Україні
Сергій Прокопенко.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!