Новини

Повернутися до переліку новин

“ЕКОtransformation-2018” – крок за кроком до кращого майбутнього у галузі екології

Ми можемо багато подорожувати, можемо навіть певний час мешкати за кордоном, та завжди будемо пам’ятати, що батьківщина у нас одна, що земля наша найкраща. Якщо ви дійсні патріоти міста, в якому живете, значить у вас є багато причин працювати на його вдосконалення, насамперед, екологічного.  Проект-визнання “ЕКОtransformation-2018” робить саме це.  Ми формуємо нову систему цінностей, ми підтримуємо лідерів бізнес-спільноти, які поважають свою землю, піклуються про її збереження та процвітання.

Щорічно в “ЕКОtransformation-2018” ми відзначатимемо тих, хто зробив глобальний внесок у наукові досягнення, виокремлюємо надзвичайно активну роботу меценатів і благодійників, відмічаємо тих, хто виробляє екологічно чисту і безпечну продукцію, розробляє та впроваджує ефективні природозберігаючі технології. Звертаємо увагу і на творчу спільноту - тих, хто створює картини, фільми, вистави, телепрограми , спрямовані на зміцнення духовного та екологічного здоров’я нації.

Знак “ЕКОtransformation-2018”, диплом до знаку відповідної номінації, використання символіки премії в своїх рекламних матеріалах, можливість  виступити з презентацією своєї діяльності на всеукраїнських форумах та конференціях проекту “ЕКОtransformation”, опублікувати практичні кейси у журналі “Екологія підприємства”, - все це ми пропонуємо небайдужим до сфери екології.

Наші основні цілі та професійні бажання такі:

  • популяризувати досвід компаній та фізичних осіб, що працюють на впровадження енергозберігаючих технологій, екологічно безпечних товарів і послуг, та піклуються про охорону навколишнього середовища;
  • надавати додаткові стимули підприємствам, з метою підвищення їх конкурентоздатності у популяризації та продукуванні екологічно безпечних товарів і послуг;
  • обмінюватися досвідом у сфері реалізації екологічних товарів і послуг;
  • впроваджувати екологічно безпечні технології у виробництво, бізнес та повсякденне життя;
  • пропагувати екологічні знання та формувати філософію екологічного способу життя.

Долучайтеся до нас, діліться із нами своїми кращими проектами та отримуйте заслужену нагороду. Ми впевнені, разом швидше створімо краще  екологічне майбутнє.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!