Новини

Повернутися до переліку новин

KPMG в Україні: Україна повинна сфокусуватися на розвитку енергетичного сектору

KPMG в Україні  - партнер IX Енергетичного Форуму Адама Сміта, що відбудеться в Києві з 27 лютого до 1 березня 2018 та буде присвячений Енергетичній стратегії України 2035 та інтеграції до європейського  енергетичного ринку.  Зокрема, будуть обговорені такі теми як конкурентоспроможність енергетичного ринку України, розвиток ринку газу та ринку обслуговування родовищ нафти, політика та необхідні зміни в законодавстві.

«Україні необхідно переорієнтуватися з імпортування газу на збільшення власного видобутку газу для внутрішнього споживання, збільшення виробництва енергії та експорту, створенні умов для реалізації інвестиційних проектів у цій галузі. Успішність залучення інвесторів в енергетичній сектор України буде залежати від ефективності проведення ключових реформ», вважає Дмитро Алєєв , Партнер, керівник галузевої практики енергетики та природних ресурсів

KPMG в Україні.

IX Енергетичний Форум Адама Сміта є важливим майданчиком обговорення проблематики енергетичного сектору між владою та бізнесом. Подія має відобразити усвідомлення потенціальними інвесторами, державними компаніями, урядом, споживачами, міжнародними інститутами поточного прогресу на цьому шляху та зафіксувати найважливіші виклики і проблеми, до вирішення яких усім необхідно докладати зусилля у найближчі п’ять років.

На думку керуючого партнеру KPMG Україна Андрія Цимбала, який стане модератором дискусії «Збільшення обсягів виробництва вітчизняного газу та нафти» у рамках IX Енергетичного Форуму Адама  Сміта: «Інтеграція України в Європу відкриває шлях для об’єднання європейської газотранспортної системи та електроенергетичної системи України. Це створює безпрецедентні умови для розвитку в країні сучасної енергетичної інфраструктури, збільшення енергоефективності промисловості, комунального господарства, збільшення ролі альтернативних джерел енергії. Ключовою метою повинно стати впровадження передових технологічних досягнень та відкриття нових ринків збуту, що збільшить енергонезалежність України у довгостроковій перспективі».

Проект «Екологія підприємства» прийме активну участь у заході, щоб отримати відповіді та коментарі щодо можливостей розвитку енергетичного сектору України та його екологічного аспекту.

Про компанію:

Практика послуг KPMG в Україні з питань енергетики і природних ресурсів надає підтримку найбільшим організаціям нафтогазового сектора, виробникам електроенергії та комунальним підприємствам, виробникам поновлюваних джерел енергії, металів і гірничим компаніям, допомагаючи реагувати на галузеві тенденції та вирішувати питання ведення бізнесу.       

KPMG – міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. У офісах KPMG у 152 країнах працює  понад 189 000 професіоналів. KPMG працює в Україні та країнах СНД понад 25 років; зараз понад 4 500 спеціалістів працюють у 21 офісах компанії. Офіси KPMG відкрито у Києві та Львові.

KPMG здійснює свою діяльність в Україні з 1992 року і надає послуги у галузі аудиту, оподаткування, бухгалтерського обліку, а також консультаційні послуги з фінансових питань провідним вітчизняним та міжнародним підприємствам та організаціям. Ми використовуємо  інтелектуальний потенціал фірми у світовому масштабі та практичний досвід українських професіоналів для сприяння провідним компаніям у досягненні їх цілей.

Метою діяльності KPMG є перетворення професійних знань у реальну економічну вигоду в інтересах своїх клієнтів, співробітників і міжнародних ринків капіталу.

Контакти:
МаринаКандюк
PR/ Communications manager
097 281 81 07
mkandiuk@kpmg.ua
kpmg.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!