Новини

Повернутися до переліку новин

Міністр екології та природних ресурсів Андрій Мохник зустрівся з представниками Європейської Бізнес Асоціації

26 червня 2014 року в Міністерстві екології та природних ресурсів відбулася друга зустріч керівника міністерства – Андрія Мохника та його заступника – Олександра Настасенка із  представниками Європейської Бізнес Асоціації.

Загалом, озвучуючи позицію міністерства,  Андрій Мохник наголосив на бажанні співпрацювати :  «Міністерство зацікавлене  допомоги вирішити питання діяльності європейських інвесторів в Україні. Саме з цією метою ми проводимо круглі столи та узгоджувальні наради.  Нажаль, маємо  серйозні проблеми в тому, що навіть ті ініціативи, які виходять безпосередньо від Мінприроди, наштовхуються на бюрократичну машину,   погодження документів відбувається з порушенням термінів та процедури». 

Під час зустрічі обговорювали важливі  питання:  про збір за утилізацію тари і пакувальних матеріалів:  щодо скасування постанови № 915 та статусу  законопроекту про упаковку, відходи упаковки;  про збір за утилізацію відпрацьованих мастил (олив): щодо внесення змін або повне скасування постанови 1221 від 17.12.2012;  про штрафування сільськогосподарських виробників за видобуток води зі свердловин без дозволу на користування надрами.

Заступник міністра Олександр Настасенко запропонував разом розробляти стратегію:  «Потрібно  почати разом «проштовхувати» внесення відповідних змін до постанов чи законів. Зараз робота міністерства значно активізувалася,  спостився процес погодження з іншими міністерствами та центральними  органами виконавчої влади. В разі ж , якщо рішення не було ухвалено протягом 10 днів –   воно вважається ухваленим «за замовченням».

Всі зауваження та пропозиції представників бізнесу було вислухано та взято до уваги.  

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!