Новини

Повернутися до переліку новин

Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков підписав меморандум, що передбачає реалізацію заходів з охорони навколишнього середовища в Горлівці

У четвер, 24 жовтня 2013 року, в Луганську розпочав роботу Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології».

На форумі Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков підписав Меморандум про реалізацію спільних заходів щодо охорони навколишнього середовища , який передбачає взаємодію Міністерства екології та природних ресурсів , Донецької облдержадміністрації та Горлівської міської ради у сфері поліпшення стану довкілля. Раніше документ підписали губернатор Донецької області Андрій Шишацький і мер Горлівки Євген Клеп .

Підписання тристоронньої угоди відкриває перед Горлівкою нові перспективи і є одним з початкових етапів реалізації Концепції «Горлівка - зелене місто».

Нагадаємо, в ході візиту до Горлівки 29 вересня 2013 року Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков відзначив важливість обраного напрямку розвитку міста Горлівка і запевнив, що сприятиме реалізації «зелених проектів» в Горлівці: «Як міністр екології я повністю підтримую ваш проект і заявляю , що беру його під патронат міністерства. Ми дійсно повинні поширити його реалізацію по всій Україні», - підкреслив Олег Проскуряков .

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!