Новини

Повернутися до переліку новин

Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак став співголовою у робочій групі з питань клімату Енергетичного співтовариства

5 вересня у Відні (Австрія) відбулося перше засідання Групи дії з питань клімату Енергетичного Співтовариства, в якому взяла участь українська делегація під головуванням Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака.

При Енергетичному Співтоваристві створено Робочу групу з питань клімату (Climate Action Group).  Співголовою цієї групи став Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак та колишній кліматичний Комісар Європейської Комісії Конні Хедегорд.  Відповідне рішення одноголосно ухвалили учасники на сьогоднішньому засідання першої робочої групи, яку відбувається у Відні (Австрія).

Це нова політична платформа для регіону, де держави-учасники Співтовариства спільно з Європейською Комісією та державами-членами працюватимуть над виробленням і впровадженням енергетичної та кліматичний політики.

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак зазначив, що зараз новостворена робоча група з питань клімату доопрацьовує програму дій на 2017-2019 роки, яка охоплює широке коло кліматичних питань для Енергетичного Співтовариства.  Зокрема, йдеться про досягнення  цілей енергоефективності та відновлювальних джерел енергії, а також про посилення координації на міжнародних кліматичних переговорах у рамках Енергетичного Співтовариства та вироблення спільних дій для розвитку енергетичного сектору — дружнього до довкілля.

Важливо! Вже у № 10 журналу «Екологія підприємства» читайте інтерв’ю з Міністром екології та природних ресурсів Остапом Семераком щодо гарячих екологічних тем.

Джерело: menr.gov.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Екологія підприємства»
Придбати видання

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!