Новини

Повернутися до переліку новин

Мінприроди опрацьовує дані щодо розміру майнових втрат внаслідок незаконної анексії Криму та тимчасової окупації частини Донбасу

До Міністерства екології та природних ресурсів України почала надходити інформація від Державної екологічної інспекції, Державної служби геології та надр, Державного агентства водних ресурсів щодо майнових втрат об’єктів державної власності, розташованих на територіях Кримського півострова та окупованих частинах Донецької і Луганської областей.

Згідно з дорученням від 8 липня 2016 р.№41/1-д зазначені служби продовжують надсилати та спільно із Міністерством екології і природних ресурсів опрацьовувати дані щодо об’єктів державної власності, що належать до сфери управління відповідних органів центральної виконавчої влади, які розташовані  на територіях анексованої АР Крим та окупованих частинах Донеччини.

Узагальнені дані щодо майнових втрат та подальші кроки щодо захисту державних інтересів в судових інстанція будуть обов’язково оприлюднені.

Нагадаємо, 27 травня на засіданні Асамблеї ООН із навколишнього середовища Україна ініціювала ухвалення резолюції щодо захисту навколишнього середовища в районах проведення збройних конфліктів. 

Джерело: Прес-центр Міністерства екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!